Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίHATTA: Έκθεση τουριστικών υπηρεσιών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

HATTA: Έκθεση τουριστικών υπηρεσιών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού

Μεγάλη έκθεση τουριστικών υπηρεσιών, παραδοσιακών προϊόντων και ειδών παραδοσιακής τέχνης, με μουσική, χορούς και δρώμενα διοργανώνει ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2002 […]

Μεγάλη έκθεση τουριστικών υπηρεσιών, παραδοσιακών προϊόντων και ειδών παραδοσιακής τέχνης, με μουσική, χορούς και δρώμενα διοργανώνει ο Σύνδεσμος<...> των Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, HATTA<.>, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2002 από τις 12 το μεσημέρι ως τις 10 το βράδυ, στο νέο πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ<.> και της γ.γ. Ισότητας, θα συμμετέχουν φορείς όπως ο ΕΟΤ, η γγ. Ισότητας, το υπουργείο Πολιτισμού, ο Αθήνα 2004, η Πολιτιστική Ολυμπιάδα, το Φεστιβάλ Αθηνών, μέγαρο Μουσικής, κτλ. 29 γυναικείου Αγροτοτουριστικοί Συνεταιρισμοί από όλη την Ελλάδα (με χειροποίητα παρασκευάσματα και εργόχειρα), Οικολογικές οργανώνσεις (WWF, Αρκούρος, Αρχέλων, Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας Περιβάλλοντος), η Ένωση Βιοτεχνών Λαϊκής Τέχνης, Συνεταιρισμοί Οινοπαραγωγών και Ελαιοπαραγωγών και Τουριστικά Γραφεία με προγράμματα εξειδικευμένα στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Ο επισκέπτης της έκθεσης θα έχει την ευκαιρία, στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού περιπάτου, να παρακολουθήσει ξενάγηση στο χώρο που αποτελεί τμήμα του έργου της Ενοποίησης των Αρχαιολογικών Χώρων, να δει έκθεση αφίσας του ΕΟΤ και του υπουργείου Πολιτισμού, προβολές ταινιών μικρού μήκους οικολογικού και οικοτουριστικού ενδιαφέροντος (σε γιγαντοθόνες), να απολαύσει επιλεγμένα μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα τα οποία θα προβάλλον την Ελληνική μουσικά παράδοση καθώς και άλλα πολιτιστικά, καλλιτεχνικά δρώμενα, (μπάντα του Δήμου Αθηναίων, θεατρική ομάδα, μικρές παραδοσιακές ορχήστρες, παρουσίαση εικαστικών αγγειοπλαστική, αγιογραφία, παράσταση Καραγκιόζη, λατέρνα, σαντούρι, έκθεση χειροποίητης παραδοσιακής κούκλας κτλ.)

Για τους μικρούς επισκέπτες της έκθεσης θα λειτουργεί Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από την γενική γραμματεία Ισότητας.

Επίσης, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γευθεί παραδοσιακά προϊόντα που ευγενικά θα προσφερθούν στους επισκέπτες (ελληνικός παραδοσιακός καφές, παγωτά, μέλι, παστέλι, μπύρα, και άλλες μικρές παραδοσιακές λιχουδιές).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024