Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Αγροτουριστική συμβάλλει ενεργά στο Έτος Ελαιολάδου

Η Αγροτουριστική συμβάλλει ενεργά στο Έτος Ελαιολάδου

Σημαντική θα είναι η συμβολή της `Αγροτουριστικής`, στο πλαίσιο της δέσμης δράσεων για το `Έτος Ελαιολάδου 2006`, με στόχο την προβολή και προώθηση του ελληνικού ελαιόλαδου και της ελιάς στις […]

Σημαντική θα είναι η συμβολή της `Αγροτουριστικής`, στο πλαίσιο της δέσμης δράσεων για το `Έτος Ελαιολάδου 2006`, με στόχο την προβολή<...> και προώθηση του ελληνικού ελαιόλαδου και της ελιάς στις αγορές του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, η εταιρία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, έχει αναλάβει:

  • Τη δειγματοδιανομή μεγάλου αριθμού (περί το 1 εκατομμύριο συνολικά) καλαίσθητων φιαλιδίων, που η ίδια σχεδίασε και τα οποία θα περιέχουν 50ml ελαιολάδου. Τα φιαλίδια θα διανέμονται στα μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, στις εξόδους προς αγορές στόχους για τα ελληνικά προϊόντα (Η.Π.Α., Καναδάς, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Κίνα, κ.τ.λ.).
  • Τη δημιουργία ειδικού εντύπου σε 3 γλώσσες, το οποίο θα προβάλλει την Ελληνική Ελιά και τα προϊόντα της, ως βάση της μεσογειακής διατροφής που αποτελεί συνταγή υγείας και μακροβιότητας.
  • Τη διοργάνωση επιλεγμένων εκδηλώσεων γευσιγνωσίας με αναφορές στην ονομασία προέλευσης και στις ιδιότητες του ελληνικού ελαιόλαδου, με στόχο να αναδειχθούν τα ποιοτικά του πλεονεκτήματα σε σχέση με τα άλλα ανταγωνιστικά ελαιόλαδα (ισπανικό, ιταλικό κ.λ.π.), πλεονεκτήματα που απορρέουν από τις ιδιαίτερες εδαφολογικές και κλιματολογικές συνθήκες της χώρας.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024