Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Όλγα Κεφαλογιάννη στο 1ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη
Υπουργείο Τουρισμού

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στο 1ο Greek Investment Forum στη Νέα Υόρκη

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα συμμετάσχει στις εργασίες του 1ου Greek Investment Forum, που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί αύριο η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία θα συμμετάσχει στις εργασίες του 1ου Greek Investment Forum, που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με το Αμερικανο-ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

Η κα Κεφαλογιάννη την ερχόμενη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο 1ο Greek Investment Forum, με θέμα “Ο τουρισμός, βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα”. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, η Ελληνίδα υπουργός θα έχει σειρά επαφών, με υποψήφιους ξένους επενδυτές και παράγοντες της ελληνικής ομογένειας. Επίσης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Τour Operators, ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σε μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, με σκοπό την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της θα αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που θα έχουν οι υποψήφιοι επενδυτές, στον τουριστικό κλάδο, σε σχέση με το παρελθόν αλλά και άλλες ανταγωνιστικές χώρες.

Παράλληλα θα τονίσει ότι η πολιτική σταθερότητα που επικρατεί αυτή την περίοδο, δημιουργεί ευνοϊκό κλίμα για διακοπές στην Ελλάδα.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της ανέφερε ότι η συμμετοχή της χώρας στο 1ο Greek Investment Forum, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό στην εκστρατεία μας στο εξωτερικό και τις διεθνείς αγορές, με στόχο την προσέλκυση μεγάλου αριθμού ξένων επισκεπτών, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Greek Investment Forum in NY

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024