Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ περιοχή του Άθω για μία ακόμη φορά στην τσεχική τηλεόραση
Travel Journal

Η περιοχή του Άθω για μία ακόμη φορά στην τσεχική τηλεόραση

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις κορυφαίων δημοσιογράφων που επισκέφθηκαν της Προ του Άθω περιοχή τον Ιούνιο.

Για μία ακόμη φορά η περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη θα προβληθεί από τη τσεχική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα από την ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «Travel Journal» του δορυφορικού σταθμού HD+, η οποία θα της αφιερώσει τριάντα λεπτά. Παράλληλα, την Άνοιξη του 2013 ο προορισμός θα παρουσιασθεί στο τσεχικό κοινό από το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό της χώρας, το «Lide A Zeme», στοχεύοντας σε προσέλκυση ειδικού ταξιδιωτικού κοινού.

Αυτοί ήταν η στόχοι της δημοσιογραφικής επίσκεψης του Michael και της Marketa Fokt, οι οποίοι περιηγήθηκαν στην περιοχή από τις 10 μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Η εν λόγω δραστηριότητα αποτέλεσε απόρροια της συνεργασίας του Οργανισμού με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Τσεχίας.

Οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στις αθωνικές και αριστοτελικές περιοχές εξερευνώντας κάθε γωνιά τους, δοκιμάζοντας τις γεύσεις και τα κρασιά τους, κολυμπώντας στα πεντακάθαρα νερά τους, επισκεπτόμενοι τα μνημεία τους, τα μουσεία τους, τους αρχαιολογικούς τους χώρους, ερχόμενοι σε επαφή με τους ανθρώπους τους, λαμβάνοντας μέρος σε δραστηριότητες και αποκτώντας αξέχαστες βιωματικές εμπειρίες. Οι δημοσιογραφικές επισκέψεις αποτελούν για τα μέλη του Οργανισμού αναπόσπαστο κομμάτι της προώθησης του προορισμού στις αγορές του κόσμου, αφού θεωρούν ότι η απευθείας επαφή των εκπροσώπων τύπου με τον τρόπο της φιλοξενίας τους αλλά και με καθετί που σχετίζεται με το φυσικό τοπίο και τις μοναδικότητες της περιοχής είναι αυτό που διαφοροποιεί την προβολή και την καθιστά στοχευμένη και αποδοτική.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024