Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤαξίδι γνωριμίας με την χώρα μας τουριστικών επαγγελματιών από την Ιαπωνία

Ταξίδι γνωριμίας με την χώρα μας τουριστικών επαγγελματιών από την Ιαπωνία

Εκπαιδευτικό ταξίδι για την “Αθήνα 2004”, στελεχών των έξι μεγαλύτερων ταξιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων της Ιαπωνίας και δημοσιογράφου του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal, πραγματοποίησε ο ΕΟΤ, από 16-23 Ιανουαρίου 2004, […]

Εκπαιδευτικό ταξίδι για την “Αθήνα 2004”, στελεχών των έξι μεγαλύτερων ταξιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων της Ιαπωνίας και δημοσιογράφου<...> του επαγγελματικού ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Journal, πραγματοποίησε ο ΕΟΤ, από 16-23 Ιανουαρίου 2004, με τη συνεργασία της αεροπορικής εταιρείας Swiss International Air Lines.

Οι προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν διάφορους Ολυμπιακούς χώρους των Αθηνών, το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας και την Ολυμπία, ενώ ενημερώθηκαν επίσης, για τα τελευταία νέα και εξελίξεις των Ολυμπιακών Αγώνων και του τουρισμού μας, στα πλαίσια δύο ειδικών παρουσιάσεων που έγιναν στα γραφεία της “Αθήνας 2004” και του “Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού”, όπου είχαν συνάντηση και με τον Πρόεδρο ΕΟΤ κ. Ν. Δημάδη.

Πέραν της προσεγμένης Ελληνικής γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν και “sushi”, να “αποδράσουν Διονυσιακά” στον πολυχώρο του “οινοποιείου Ασημίνας Φράγκου” και να περιηγηθούν τις ελκυστικές περιοχές μόδας της Κηφισιάς και του Κολωνακίου.

“Ο ΕΟΤ, ευχαριστεί θερμά, το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, τα στελέχη του Γραφείου Διεθνών Μ.Μ.Ε. της Αθήνας 2004, τις Ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις Amphitrion Holidays, Amalia Hotels, Grande Bretagne Hotel, Hilton Athens Hotel, Sofitel Athens Airport Hotel καθώς και Asimina Fragou Domaine, για την άψογη συνεργασία τους στην προώθηση του τουρισμού μας και τη ζεστή φιλοξενία τους,” τόνισε η κ. Εμμυ Δέδε-Nagata, διευθύντρια του ΕΟΤ Τόκυο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024