Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσπάθειες του Βρετανού πρέσβη για βελτίωση της συμπεριφοράς των Βρετανών τουριστών
Holiday Hangover

Προσπάθειες του Βρετανού πρέσβη για βελτίωση της συμπεριφοράς των Βρετανών τουριστών

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στα δημοφιλή τουριστικά νησιά των Βρετανών Κω και Ρόδο ο πρέσβης της Μεγ. Βρετανίας συμμετείχε σε διανομή ενημερωτικού υλικού σχετικά με τις συνέπειες της μέθης, και της κακής συμπεριφοράς

O Βρετανός Πρέσβης Δρ Ντέιβιντ Λάντσμαν επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα την Κω και τη Ρόδο στα πλαίσια των επισκέψεών του στα Βρετανικά προξενεία ανά την Ελλάδα. Ο Πρέσβης και η Γενική Πρόξενος κ. Μπέβερλι Λιούις, έκαναν σειρά συναντήσεων με τις τοπικές αρχές των δύο νησιών για να συζητήσουν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, με έμφαση σε θέματα τουρισμού και περιφερειακής ανάπτυξης.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο ο Πρέσβης επισκέφθηκε το Φαληράκι, δημοφιλή προορισμό των νεαρών Βρετανών τουριστών και συμμετείχε στη διανομή ενημερωτικού υλικού στους Βρετανούς τουρίστες. Η φετινή ενημερωτική εκστρατεία, Holiday Hangover, αποτελεί μέρος της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλουν τα προξενεία να ευαισθητοποιήσουν τους νεαρούς Βρετανούς επισκέπτες σχετικά με τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους. Η εκστρατεία εντάσσεται στα πλαίσια της στενής συνεργασίας της Βρετανικής Πρεσβείας και των Προξενείων με την ελληνική κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές και η οποία διαρκεί ολόκληρο το χρόνο και πέρα από την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024