Τελευταία νέα
Ενημέρωση των ξενοδόχων για την πλατφόρμα Respond On Demand

Η Philoxenia στην Κρήτη

Στην Κρήτη βρέθηκαν εκπρόσωποι της Philoxenia και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Respond On Demand, προκειμένου να ενημερώσουν τους ξενοδόχους του νησιού για τις ευκαιρίες που παρέχει η συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων […]

Στην Κρήτη βρέθηκαν εκπρόσωποι της Philoxenia και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Respond On Demand, προκειμένου να ενημερώσουν<...> τους ξενοδόχους του νησιού για τις ευκαιρίες που παρέχει η συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων στη φετινή διοργάνωση.

Παρουσιάζοντας το πλούσιο πρόγραμμα επιλεγμένων φιλοξενούμενων εμπορικών αγοραστών και με τιμολογιακή πολιτική προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των καιρών, η Philoxenia επισκέφθηκε ξενοδοχειακές μονάδες στο Ρέθυμνο, το Παλαίκαστρο, το Βάι και τον Ξερόκαμπο.

Οι ξενοδόχοι ενημερώθηκαν για τα οφέλη που θα αποκομίσουν εάν επιλέξουν τη συμμετοχή τους στην έκθεση , αλλά και για τις δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας τους με tour operators, μέσω του respondondemand.com.

Με στοχευμένες επισκέψεις και σε άλλρες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, η 25η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2010 συνεχίζει το επικοινωνιακό της πρόγραμμα, Η έκθεση φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από 18 έως 21 Νοεμβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024