Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗΑΤΤΑ: Η κατάργηση των προγραμμάτων του ΟΕΕ είναι κατάργηση του εσωτερικού τουρισμού
Πλήττεται για ακόμα μία φορά ο τουρισμός με την κατάργηση του ΟΕΕ

ΗΑΤΤΑ: Η κατάργηση των προγραμμάτων του ΟΕΕ είναι κατάργηση του εσωτερικού τουρισμού

Η εξαγγελθείσα κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, θα αποτελέσει ανεπανόρθωτο πλήγμα στον ευρύτερο κλάδο του εσωτερικού τουρισμού και γενικότερα στην οικονομία της περιφέρειας της Ελλάδας, δηλώνει ο HATTA.

Ο κοινωνικός τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή του εσωτερικού τουρισμού και δίνει εργασία και αντικείμενο σε χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού, πέραν του κοινωνικού οφέλους προς τους συμπολίτες μας, υποστηρίζει ο HATTA, σε ανακοιίνωσή του για την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.

“Αν και ο Σύνδεσμός μας, εκπροσωπώντας τον κλάδο των τουριστικών γραφείων είχε σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού της Εργατικής Εστίας, τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, καθώς και τα εκδρομικά προγράμματα, έδιναν τη δυνατότητα σε χιλιάδες συμπολίτες μας, με μικρό κόστος, να ταξιδεύουν στην Ελλάδα, τονώνοντας όχι μόνο τις τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και τα τοπικά καταστήματα.

Ο εσωτερικός τουρισμός έχει πληγεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας και τη μείωση του εισοδήματος μεγάλης μερίδας των πολιτών. Η κατάργηση των προγραμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, είναι ουσιαστικά κατάργηση του εσωτερικού τουρισμού.

Ο ΗΑΤΤΑ καλεί την Κυβέρνηση να επαναπροσδιορίσει την απόφαση και τον τρόπο διεξαγωγής των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού και διακοπών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024