Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα για τις προτεραιότητες στην Τουριστική Πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ημερίδα για τις προτεραιότητες στην Τουριστική Πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και η τουριστική προβολή της περιοχής, είναι τα θέματα Ημερίδας, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σήμερα στις 3μ.μ. στην Κοζάνη. Η Ημερίδα […]

Η τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας και η τουριστική προβολή της περιοχής, είναι τα θέματα Ημερίδας, που διοργανώνεται<...> από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, σήμερα στις 3μ.μ. στην Κοζάνη.

Η Ημερίδα με θέμα “Προτεραιότητες στην Τουριστική Πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σκοπός της ημερίδας είναι να υπάρξει συμφωνία ως προς τις προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της περιφέρειας. Θέματα όπως ο εκσυγχρονισμό των καταλυμάτων, η ενίσχυση των υποδομών που απαιτούνται για τις μετακινήσεις αλλά και τις κατάλληλες προδιαγραφές για ειδικές δραστηριότητες που θα μπορούν να αναπτύξουν οι επισκέπτες (αθλητικός τουρισμός, θαλασσοθεραπείες, συνεδριακός τουρισμός κά) θα απασχολήσουν τους μετέχοντες. Ακόμη θα συζητηθούν, ο τρόπος προώθησης του τουριστικού προϊόντος, η αξιοποίηση όλων των υφισταμένων προγραμμάτων και η κατάρτιση νέων για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών μέσων. Στην συζήτηση μεταξύ άλλων συμμετέχουν η γεν. γραμματέας Περιφέρειας Μαρία Σκραφνάκη, ο υφυπουργός ανάπτυξης Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο γ.γ. τουρισμού Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Νίκος Δημάδης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Ποιότητας Ζωής Αντ. Αγγελίδης, οι νομάρχες της Περιφέρειας, εκπρόσωποι τοπικών επαγγελματικών φορέων, επιμελητηρίων και αναπτυξιακών εταιρειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024