Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα: Προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ημερίδα: Προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ημερίδα με θέμα “Προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”, διοργανώνει την Τετάρτη το απόγευμα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα λάβει χώρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού […]

Ημερίδα με θέμα “Προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας”, διοργανώνει<...> την Τετάρτη το απόγευμα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα λάβει χώρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης.

Σκοπός της ημερίδας είναι να υπάρξει ενημέρωση και συμφωνία ως προς τις προτεραιότητες στην τουριστική πολιτική της Περιφέρειας, με εξειδίκευση σε επιμέρους περιοχές και σε επιμέρους θεματικό τουριστικό κλάδο.

Η συζήτηση και τα συμπεράσματα που θα εξαχθούν, θα αφορούν όλες τις πλευρές του τουρισμού της Περιφέρειας: το τουριστικό προϊόν, την προώθηση του τουριστικού προϊόντος (προβολή και διανομή-πώληση), τις συναφείς ενέργειες και μέτρα πολιτικής (κατάρτιση, χρηματοδοτήσεις κλπ), τις υποδομές που απαιτούνται και τα αντίστοιχα χρηματοδοτικά μέσα.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν κεντρικοί και περιφερειακοί φορείς που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για τον τουρισμό στην Περιφέρεια.

Το πρόγραμμα των εργασιών της ημερίδα αποτελείται από τέσσερις ενότητες:

  • Στην πρώτη ενότητα θα γίνουν χαιρετισμοί από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Δημήτρη Γεωργακόπουλο, τη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Μαρία Σκραφνάκη και τον Σύμβουλο του Πρωθυπουργού για θέματα Ποιότητας Ζωής Αντώνη Αγγελίδη.
  • Στην δεύτερη ενότητα με θεματικό πεδίο “Τουριστική Πολιτική”, θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κωνσταντίνο Μποτόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ Νικόλαο Δημάδη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ Πάρι Κουκουλόπουλο και τους νομάρχες Κοζάνης Ιορδάνη Ανδρεάδη, Καστοριάς Κωνσταντίνο Λιάντση, Φλώρινας Γιάννη Στρατάκη και Γρεβενών Δημήτρη Ρίγγο.
  • Στην τρίτη ενότητα με θεματικό πεδίο “Μελέτης – Ανάπτυξη” θα αναπτυχθούν οι παρακάτω εισηγήσεις με θέματα “Τουριστική ανάπτυξη Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” (Εισηγητής Γιώργος Μιχαηλίδης, Μελετητής), “Πρόγραμμα για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” (Εισηγητής Χρήστος Πετρέας, Μελετητής), “Σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων για τον τουρισμό στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας” (Εισηγήτρια κ. Ζεμπιλιάδου , Προϊσταμένη Διαχειριστικής Αρχής ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας), “Ολοκληρωμένη παρέμβαση ανάπτυξης αγροτικού χώρου και η συμβολή της στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας” (Εισηγητής Τάσος Σιδηρόπουλος, Διευθυντής Προγραμμάτων της ΑΝ.ΚΟ), “Η συμβολή του LEADER στην τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας” (Εισηγήτρια Χριστίνα Γκόλνα, Διευθύντρια της ΑΝ.ΦΛΩ).
  • Στην τέταρτη και τελευταία ενότητα θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των τοπικών επαγγελματικών φορέων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024