Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗμερίδα στην Κρήτη για τις εξελίξεις στον χώρο της Διοίκησης της Ποιότητας

Ημερίδα στην Κρήτη για τις εξελίξεις στον χώρο της Διοίκησης της Ποιότητας

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Εξελίξεις στο χώρο της Διοίκησης της Ποιότητας”, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 5 μ.μ., στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”. Κατά τη διάρκεια της […]

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Εξελίξεις στο χώρο της<...> Διοίκησης της Ποιότητας", την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 5 μ.μ., στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς".

Κατά τη διάρκεια της ημερίδα θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις των κ.κ. Ι. Παπακωνσταντίνου – Διευθυντού Πιστοποίησης TUV Hellas S.A, Ν. Γδοντέλη – Βιολόγου, MSC – Food Science, Διευθυντή Τομέα Τροφίμων της Priority Consultants και του Ε. Περάκη – Χημικού Μηχανικού ΜΒΑ, Αξιολογητή του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Ποιότητας (European Quality Award) του EFQM (Εuropean Foundation for Quality Management).

Την εκδήλωση έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν Γενικοί Διευθυντές, Υποδιευθυντές, Υπεύθυνοι Ποιότητας και F&B Managers Ξενοδοχείων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024