Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕντείνει τον ανταγωνισμό η easyJet προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια

Εντείνει τον ανταγωνισμό η easyJet προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια

Η easyJet εντείνει τον ανταγωνισμό στις τιμές εισιτηρίων με την Go, στις πτήσεις Μπέλφαστ-Σκοτίας προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια. Η αεροπορική εταιρία ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις, με τους επιβάτες […]

Η easyJet<.> εντείνει τον ανταγωνισμό στις τιμές εισιτηρίων με την Go, στις πτήσεις Μπέλφαστ-Σκοτίας προσφέροντας<...> δωρεάν εισιτήρια. Η αεροπορική εταιρία ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις, με τους επιβάτες να πληρώνουν μόνο 6,60 αγγλικές λίρες για φόρο και ασφάλεια για μια πτήση ανάμεσα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ και της Γλασκόβης ή του Εδιμβούργου. Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι το τέλος του έτους και δεν θα απαιτεί ελάχιστη παραμονή στον προορισμό.

Η easyJet με αυτή την κίνηση απαντά στην Go που προσφέρει εισιτήρια στην τιμή των 10 αγγλικών λιρών περιλαμβανομένων των φόρων, για ταξίδια μέχρι το τέλος Μαΐου για κρατήσεις που θα έχουν γίνει μέσα στο Μάρτιο. Αυτή θεωρείται ότι είναι η δεύτερη επίθεση της easyJet στη Go, στις πτήσεις της Σκοτίας.

Η easyJet θα εγκαταλείψει τις πτήσεις Δουβλίνο-Σκοτία στις 21 Μαρτίου αφού έχασε τον 'πόλεμο' των εισιτηρίων με την Ryanair. Η easyJet ισχυρίζεται ότι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία προγραμματισμένων πτήσεων στο Gatwick, μετά από την British Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024