Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚαλλιτεχνικά… ταξίδια από τη Louis Cruises
Με το κρουαζιερόπλοιο "Sapphire", στα ελληνικά νησιά και το Λίβανο

Καλλιτεχνικά… ταξίδια από τη Louis Cruises

Η Louis Cruise Lines προσφέρει για πρώτη φορά από την Κύπρο ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης σε μοναδικές κρουαζιέρες. Το σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο “Sapphire” ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και στο Λίβανο παρέα με […]

Η Louis Cruise Lines προσφέρει για πρώτη φορά από την Κύπρο ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης σε μοναδικές κρουαζιέρες. Το σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο<...> “Sapphire” ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά και στο Λίβανο παρέα με δημοφιλείς τραγουδιστές, σεφ, κωμικούς και όχι μόνο. Στις κρουαζιέρες θα είναι οι Στέλιος Διονυσίου, Στέλλα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και άλλοι καλλιτέχνες, που με το μουσικό πρόγραμμά τους θα κάνουν τις βραδιές στο πλοίο ακόμα πιο υπέροχες. Θα υπάρχουν επίσης γυρίσματα με τις Πατάτες Αντιναχτές, εκμάθηση Ελληνικών και Κυπριακών χορών, κρουαζιέρα Salsa σε κουβανέζικους ρυθμούς μέχρι και μαθήματα μαγειρικής.

Στις 22 Μαΐου θα εμφανιστεί η Στέλλα Γεωργιάδου στην κρουαζιέρα στη Βηρυτό και τη Λατάκια. Στις 25 Μαΐου, ο γνωστός σεφ Γιώργος Γεωργίου παρουσιάζει υγιεινές συνταγές μαγειρικής, αλλά και ομορφιάς καθ`οδόν προς τη Σάμο, τον Πειραιά και την Κω. Στις 29 Μαΐου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα βρίσκεται στην κρουαζιέρα στο Καστελόριζο και τη Ρόδο. Η λαϊκή φωνή του Στέλιου Διονυσίου ανεβάζει τη διασκέδαση εν πλω κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας που αναχωρεί στις 15 Ιουνίου για Aγιο Νικόλαο, Πειραιά και Ρόδο. Τέλος, οι επιβάτες θα χορέψουν στους κουβανέζικούς ρυθμούς της salsa σε μια διήμερη κρουαζιέρα στο “Παρίσι της Ανατολής”, τη Βηρυτό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024