Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΙατρεία στα αεροδρόμια της χώρας
Προληπτικά μέτρα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Ιατρεία στα αεροδρόμια της χώρας

Mε αφορμή το κρούσμα της γρίπης των χοίρων που εντοπίστηκε στην χώρα μας και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνονται τα εξής: “Σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια -που αποτελούν ταυτόχρονα και πύλες εισόδου στην Ελλάδα- λειτουργούν ιατρεία…

Mε αφορμή το κρούσμα της γρίπης των χοίρων που εντοπίστηκε στην χώρα μας και τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνονται τα εξής:<...>

“Σε όλα τα διεθνή αεροδρόμια -που αποτελούν ταυτόχρονα και πύλες εισόδου στην Ελλάδα- λειτουργούν ιατρεία, στα οποία μπορούν να προσέρχονται οι ταξιδιώτες, που παρουσιάζουν αδιαθεσία ή ύποπτα συμπτώματα για την παροχή άμεσης πληροφόρησης.

Οι αερολιμένες που διαθέτουν ιατρείο είναι οι εξής: `Ελ. Βενιζέλος`, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Κέρκυρας, Ρόδου, Μυτιλήνης, Χανίων, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Κω, Ιωαννίνων, Μυκόνου, Σάμου, Χίου, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Καστοριάς, Σκιάθου και Καρπάθου.

Στα ιατρεία μπορούν να ζητήσουν συνδρομή οι επιβάτες των πτήσεων από το εξωτερικό, καθ`όλη τη διάρκεια λειτουργίας των αεροδρομίων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024