Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚΚΕ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συναγωνίζονται ποιος θα δώσει περισσότερα στα μονοπώλια του τουρισμού
Το ΚΚΕ σχολιάζει τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί και τον αντίκτυπο στον τουρισμό

ΚΚΕ: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ συναγωνίζονται ποιος θα δώσει περισσότερα στα μονοπώλια του τουρισμού

Κάθε φορά που γίνονται λαϊκές κινητοποιήσεις, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ επιδιώκουν να τις τσακίσουν με πρόσχημα τον τουρισμό, αναφέρει το ΚΚΕ.

Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί, αλλά και τις δηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του κ. Αντώνη Σαμαρά από τη ΝΔ, το ΚΚΕ τόνιζει: “Κάθε φορά που γίνονται λαϊκές κινητοποιήσεις (εργαζομένων στον τουρισμό, ναυτεργατών, ταξιτζήδων κ.ά.) το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ επιδιώκουν να τις τσακίσουν με πρόσχημα τον τουρισμό, την ίδια στιγμή που ο λαός εξαιτίας της πολιτικής τους περνάει μαύρο καλοκαίρι και δεν μπορεί να πάει διακοπές. Ταυτόχρονα συναγωνίζονται ποιος από τους τρεις θα δώσει περισσότερα στα μονοπώλια του τουρισμού και τους tour operators.

Η οικονομική δραστηριότητα στον τουρισμό πρέπει να διασφαλίζει την ισόρροπη ανάπτυξη των κλάδων που σχετίζονται με αυτόν, τις διακοπές και την αναψυχή για τους εργαζόμενους και τη νεολαία ως ανθρώπινη ανάγκη και λαϊκό δικαίωμα, το οποίο τους στερεί η εμπορευματοποίηση του τουρισμού, η αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ και όχι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων για τα δικαιώματά τους.

Η πάλη του λαού και της νεολαίας για το δικαίωμα στις διακοπές και την αναψυχή είναι δεμένη με την πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τα κόμματά τους, για δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, τη λαϊκή εξουσία – οικονομία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024