Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚΟΤ: Έκκληση βοήθειας στον απόδημο κυπριακό πληθυσμό
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

ΚΟΤ: Έκκληση βοήθειας στον απόδημο κυπριακό πληθυσμό

Διάλογο με τον απόδημο λαό της Κύπρου ξεκινάει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα. Μιλώντας στο πλαίσιο συμμετοχής του ΚΟΤ στην ΚΒ […]

Διάλογο με τον απόδημο λαό της Κύπρου ξεκινάει ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα. Μιλώντας στο πλαίσιο συμμετοχής του ΚΟΤ στην ΚΒ Συνεδρία<...>του ΚΣ ΠΟΜΑΚ-ΠΣΕΚΑ που πραγματοποιείται στη Λευκωσία, η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ, κα Φοίβη Κατσούρη ζήτησε ανοιχτά τη βοήθεια των αποδήμων για την επίτευξη του ανωτέρου στόχου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «οι απόδημοι μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές για το τουριστικό προϊόν, για την αυθεντικότητα και τις αξίες που μπορεί να προωθήσει η Κύπρος στον τουριστικό τομέα».

«Οι απόδημοι” επεσήμανε μεταξύ άλλων η κα Κατσουρή, “μπορούν να βοηθήσουν τον ΚΟΤ σε μεγάλο βαθμό να προωθήσει την Κύπρο γιατί μπορούν μέσα στους χώρους που ζουν και εργάζονται να επηρεάσουν και την παροικία αλλά και πολλούς επισκέπτες να έρθουν στην Κύπρο».

Παράλληλα, η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ ζήτησε τη βοήθεια των αποδήμων για την προσέλκυση ειδικών ομάδων τουρισμού, όπως συνεδριακό τουρισμό, φοιτητικό τουρισμό και πολιτιστικό τουρισμό και για την προώθηση ειδικών προϊόντων όπως είναι ο περιβαλλοντικός τουρισμός, ο αθλητικός τουρισμός και ο ιατρικός τουρισμός.

Τέλος, η κα Κατσουρή δεσμεύτηκε πως ο ΚΟΤ θα είναι αρωγός στις εκδηλώσεις και διοργανώσεις των αποδήμων ώστε, όπως είπε, «να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024