Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛιάπης: Ασφαλώς και έχουμε τελικό σχέδιο για την Ολυμπιακή

Λιάπης: Ασφαλώς και έχουμε τελικό σχέδιο για την Ολυμπιακή

“Ασφαλώς και έχουμε τελικό σχέδιο για την Ολυμπιακή και όπως κάθε σχέδιο έχει διαδοχικές φάσεις, διαδοχικά στάδια, με αρχή και τέλος”δήλωσε χαρακτηριστικά χτες, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών […]

“Ασφαλώς και έχουμε τελικό σχέδιο για την Ολυμπιακή και όπως κάθε σχέδιο έχει διαδοχικές φάσεις, διαδοχικά στάδια, με αρχή και τέλος”<...>δήλωσε χαρακτηριστικά χτες, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2005, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, προσερχόμενος στο Υπουργικό Συμβούλιο και ερωτώμενος σχετικά από δημοσιογράφους.

Ο Υπουργός ανέφερε ακόμα ότι “βρισκόμαστε σε μια λεπτή φάση, όπου διεξάγεται ένας διαγωνισμός. Είναι μια δύσκολη υπόθεση, γι` αυτό χρειάζεται υπομονή και σωφροσύνη. Αντίθετα οι λαϊκισμοί και η φτηνή συνθηματολογία βλάπτουν την υπόθεση”.

Εν τω μεταξύ, να σημειωθεί ότι χτες, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2005, η διοίκηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας Υπηρεσίες Α.Ε. προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, εναντίον της πρόσφατης απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με την οποία η Ε.Ε. καταλογίζει χορήγηση παράνομης και ασυμβίβαστης κρατικής ενίσχυσης προς την παλαιά και από την παλαιά προς την νέα Ολυμπιακή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024