Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜαθήματα τουριστικής πολιτικής από την Αυστρία

Μαθήματα τουριστικής πολιτικής από την Αυστρία

“Μαθήματα σε θέματα τουρισμού μπορεί να πάρει η Ελλάδα από την Αυστρία, αφού η τελευταία είναι μία χώρα, που δέχεται 22 εκατ. επισκέπτες το χρόνο, σε μια τουριστική περίοδο που […]

Μαθήματα σε θέματα τουρισμού μπορεί να πάρει η Ελλάδα από την Αυστρία, αφού η τελευταία είναι μία χώρα, που<...> δέχεται 22 εκατ. επισκέπτες το χρόνο, σε μια τουριστική περίοδο που διαρκεί δώδεκα μήνες” ήταν το κεντρικό μήνυμα των δηλώσεων του Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα, μετά την συνάντηση του με τον Πρέσβη της Αυστρίας κ. Herbert Croel και την πρόξενο της χώρας του στο Ηράκλειο, κ. Ροσβίτα Μπαντουβά, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Στη εθιμοτυπική συνάντηση που είχαν, συζήτησαν, μεταξύ άλλων, διμερή θέματα και επιβεβαίωσαν την διάθεσή τους για εποικοδομητική συνεργασία σε διάφορους τομείς, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Όπως ξέρετε” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσόκας “η Αυστρία είναι μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Κρήτη έχει πολλά να πάρει και να δώσει σε αυτήν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024