Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε επιτυχία στέφθηκε το Σεμινάριο Ολοκληρωμένων Αγροτουριστικών Προγραμμάτων της Αγροτουριστικής

Με επιτυχία στέφθηκε το Σεμινάριο Ολοκληρωμένων Αγροτουριστικών Προγραμμάτων της Αγροτουριστικής

Με επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο Σεμινάριο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας με θέμα `Προγράμματα Αγροτουριστικής Ανάπτυξης: Ο Τουρισμός ΥπαίθρουΚεντρικός Μοχλός της Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης`, που οργάνωσε η Αγροτουριστική Α.Ε., ο επίσημος φορέας Πιστοποίησης […]

Με επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο Σεμινάριο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας με θέμα `Προγράμματα Αγροτουριστικής Ανάπτυξης: Ο Τουρισμός Υπαίθρου<...>Κεντρικός Μοχλός της Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης`, που οργάνωσε η Αγροτουριστική Α.Ε., ο επίσημος φορέας Πιστοποίησης Αγροτουριστικών καταλυμάτων.

Εκπαιδευτές του σεμιναρίου ήταν τρεις προσκεκλημένοι εμπειρογνώμονες από τη Γαλλία, οι κ.κ. Louis-Noel Netter, Τεχνικός Σύμβουλος και Διευθυντής της AFIT και μέλος του Εθνικού Παρατηρητηρίου Τουρισμού, Luc Deschamps και Michael Dodds, Σύμβουλοι Τουριστικής Ανάπτυξης και Διευθυντές των εταιριών MaHoC και L&R France αντίστοιχα.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση με τις απαιτήσεις του σχεδιασμού ενός Προγράμματος Αγροτουριστικής Ανάπτυξης μιας Περιοχής, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι σε θέση να οργανώσουν ως συντονιστές, σύμβουλοι και διαχειριστές τη λειτουργία ενός Δικτύου Αγροτουριστικής Ανάπτυξης μιας γεωγραφικής περιφέρειας. Οι συμμετέχοντες, από όλα τα σημεία της Ελλάδας, ενημερώθηκαν για τις απαιτήσεις υλοποίησης επιτυχών Αναπτυξιακών Αγροτουριστικών Προγραμμάτων και συνέστησαν ένα δίκτυο ανθρώπων, οι οποίοι θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αγροτουριστικής Ανάπτυξης περιοχών της Ελλάδας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από τα πλεονεκτήματα του αγροτουρισμού και του τουρισμού υπαίθρου ως εναλλακτικής πρότασης για την ανάπτυξη της χώρας, καθώς και γύρω από τις απαιτήσεις και την επιτυχή καθοδήγηση ενός Αναπτυξιακού Δικτύου ανά περιοχή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024