Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜουσική χορευτική εκδήλωση της Ελλάδας στις όχθες του Τάμεση
World Travel Market

Μουσική χορευτική εκδήλωση της Ελλάδας στις όχθες του Τάμεση

Πρωτότυπη χορευτική εκδήλωση διοργανώθηκε χθες, στις όχθες του Τάμεση, από το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στο πλαίσιο της World Travel Market 2012.

Μουσική χορευτική εκδήλωση, στις όχθες του Τάμεση, στο Λονδίνο, διοργάνωσαν χθες το Υπουργείο Τουρισμού και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, στο πλαίσιο της World Travel Market 2012. Μια εκδήλωση, με σκοπό την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Σαράντα χορευτές, εθελοντές και όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε, αλλά και οι περαστικοί κινήθηκαν στους ρυθμούς της Ελλάδας σε μία πρωτότυπη χορευτική εκδήλωση, αποκαλύπτοντας στο τέλος το μήνυμα “Greece Welcomes You”.

Η  εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και από το υλικό αυτό θα παραχθούν δύο βίντεο, διάρκειας 45 δευτερολέπτων και 4 λεπτών, υπό μορφή flash-mob για την προβολή του ελληνικού τουρισμού στο διαδίκτυο -σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και στο youtube, καθώς και για την προβολή τους σε οθόνες περιπτέρων σε διεθνείς εκθέσεις και σε οθόνες αερογραμμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024