Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Εταιρεία Τουρισμού Κρήτης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Εταιρεία Τουρισμού Κρήτης

Ο νομάρχης Ηρακλείου Δημήτρης Σαρρής εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης με αντιπρόεδρο τον αντινομάρχη Χανίων Γιώργο Αγοραστάκη. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης πραγματοποιήθηκε στα […]

Ο νομάρχης Ηρακλείου Δημήτρης Σαρρής εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης με αντιπρόεδρο τον αντινομάρχη Χανίων<…> Γιώργο Αγοραστάκη.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέας διοίκησης, μετά την αποχώρηση του προέδρου, Γιάννη Παπατσάκωνα, λόγω της λήξης της νομαρχιακής θητείας του.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ., οι κ. Ι. Παπατσάκωνας, απερχόμενος πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης, Δ. Σαρρής, νομάρχης Ηρακλείου, Α. Στρατάκης, νομάρχης Λασιθίου, Γ. Παπαδάκης, νομάρχης Ρεθύμνου, Γ. Αγοραστάκης, αντινομάρχης Χανίων, Ζ. Ροδιτάκης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης, Στ. Χαλκιαδάκης, πρόεδρος του Συνδέσμου ΤΕΔΚ Κρήτης, Κ. Καλουτσάκης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ηρακλείου και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κρήτης, Ν. Βουρβουχάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου, Εμμ. Φραδέλλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Χανίων, Α. Παναγιωτόπουλος, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου, Ν. Χριστοδούλου, πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Ν. Τζανόπουλος, εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, Μ. Παπαβασιλείου, εκπρόσωπος της Παγκρήτιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Οικογενειακών Αυτοεξυπηρετούμενων Καταλυμάτων και η κα Α. Αναστασάκη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν, επίσης, οι κ. Μιχ. Παπαγιαννάκης, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Ηρακλείου, Α. Ανδρουλιδάκης, νομαρχιακός Σύμβουλος Ρεθύμνου και Αρ. Αντωνάκης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνου. Στη συνεδρίαση δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κρήτης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, αφού εξήρε το έργο του απερχόμενου προέδρου Γιάννη Παπατσάκωνα, τον ευχαρίστησε για τη πολύτιμη συμβολή του στην πορεία της Εταιρείας, ενώ έκανε δεκτό τον οικονομικό απολογισμό, ο οποίος συνοδευόταν από σχετική έκθεση των ορκωτών λογιστών.

Ο νέος πρόεδρος της εταιρείας Δημ. Σαρρής, αλλά και ο αντιπρόεδρος Γ. Αγοραστάκης, αμέσως μετά την εκλογή τους ευχαρίστησαν τα μέλη του ΔΣ για την τιμή και εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά τους και διαβεβαίωσαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης και την υλοποίηση των στόχων της.

Ειδικότερα ο πρόεδρος, νομάρχης Ηρακλείου Δημ. Σαρρής, τόνισε ότι από σήμερα αρχίζει μια νέα σελίδα για την Εταιρεία Τουρισμού Κρήτης, με αισιοδοξία για το μέλλον, έχοντας παράλληλα ως σύμβουλο την εμπειρία του παρελθόντος. Και πρόσθεσε: «Κυρίαρχος στόχος για το μέλλον θα είναι η αναβάθμιση του ρόλου της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης, η οποία, λόγω της πολυσυλλεκτικής της δομής, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του τουρισμού. Είναι ένα όργανο που εκπροσωπεί όλον τον τουριστικό κόσμο και μπορεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού…»

Η συνεδρίαση έληξε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη της πρώην αντιπροέδρου Αναστασίας Γεωργουλάκη – Καλπάκη, τιμώντας την προσφορά της στην Εταιρεία.

Όπως έγινε γνωστό, στην επόμενη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου, θα καθορισθούν οι άξονες και η «στρατηγική» που θα ακολουθήσει η Εταιρεία το επόμενο διάστημα, με στόχο την αναβάθμιση του κρητικού τουριστικού προϊόντος, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024