Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ αντιπρόδρος της ΠΟΞ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα
Υποψηφιότητα του Ν. Πουλιού στα Δωδεκάνησα

Ο αντιπρόδρος της ΠΟΞ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα

Με ικανοποίηση δεχθηκαν την υποψηφιότητα του Νίκου Πουλιού στα Δωδεκάνησα (με τη Νέα Δημοκρατία), οι παραγωγικές τάξεις και εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων του νομού, αλλά και απο την Ελλάδα γενικότερα. […]

Με ικανοποίηση δεχθηκαν την υποψηφιότητα του Νίκου Πουλιού στα Δωδεκάνησα (με τη Νέα Δημοκρατία), οι παραγωγικές τάξεις και εκπρόσωποι των<...> τουριστικών φορέων του νομού, αλλά και απο την Ελλάδα γενικότερα.

Ο Νίκος Πουλιού, εκτός απο το χώρο της Αυτοδιοίκησης α` και β` βαθμου όπου έχει υπηρετήσει πολλά χρόνια,υπήρξε πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, ενώ τώρα είναι αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (Π.Ο.Ξ). Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδ/σου. Έτσι γνωρίζει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα της τουριστικής βιομηχανίας και σίγουρα μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον τουριστικό κλαδο στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σημειώνεται ότι ο κ. Πουλίου είναι ο “αντικαταστάτης” του κ. Παυλίδη στα Δωδεκάνησα, αφού κατάγονται και οι δύο από την Κω.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024