Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟλομέτωπη επίθεση στον Υπουργό Μεταφορών για το αεροδρόμιο “Διαγόρας”
Γιώργος Νικητιάδης

Ολομέτωπη επίθεση στον Υπουργό Μεταφορών για το αεροδρόμιο “Διαγόρας”

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, εξαπέλυσε χτες ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση για την αποκομιδή των απορριμμάτωναπό […]

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, εξαπέλυσε χτες ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση για την αποκομιδή των απορριμμάτων<...>από το αεροδρόμιο `Διαγόρας` της Ρόδου, που συζητήθηκε στη Βουλή.

Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης έκανε λόγο για εμπαιγμό των τοπικών φορέων και έθεσε τον Υπουργό Μεταφορών προ των ευθυνών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “η Ρόδος κινδυνεύει με διασυρμό στα ξένα ΜΜΕ, αφού το αεροδρόμιο με υπαιτιότητα της κυβέρνησης έχει μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του νησιού”.

Ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας, ανέφερε πως την ερχόμενη Τρίτη θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να βρεθεί λύση, “κάτι που ωστόσο φαντάζει αδύνατο αφού η κυβέρνηση επιδεικνύει πρωτοφανή αδιαφορία” κατά τον κ. Νικητιάδη.

Μάλιστα, ο Υπουργός Μεταφορών δήλωσε πως του ασκούνται πιέσεις από το Δήμο Πεταλούδων σε σημείο εκβιασμού, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Γιώργου Νικητιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως “θα πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να βρει άμεση λύση και να σταματήσει να παραπέμπει το θέμα αυτό στις καλένδες, τη στιγμή που εισπράττει κάθε χρόνο περισσότερα από 50.000.0000 ευρώ από τα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κω”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024