Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠαγωμένοι ή δηλητηριασμένοι οι επιβάτες της Helios Airways;

Παγωμένοι ή δηλητηριασμένοι οι επιβάτες της Helios Airways;

Το ενδεχόμενο να είχαν παγώσει οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους ή να είχαν υποστεί απότομη αποσυμπίεση, όπως αρχικά υποστηρίχθηκε,αποκλείει με τις δηλώσεις του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος […]

Το ενδεχόμενο να είχαν παγώσει οι επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους ή να είχαν υποστεί απότομη αποσυμπίεση, όπως αρχικά υποστηρίχθηκε,<...>αποκλείει με τις δηλώσεις του ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, κ. Φίλιππος Κοτσάφτης, καθώς, όπως εξηγεί “τα ευρήματα των οργάνων των πτωμάτων που εξετάστηκαν κατά τη νεκροτομή έπρεπε να παρουσίαζαν τελείως διαφορετική μορφή και να ήταν κατά πολύ περισσότερο κατεστραμμένα”.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοτσάφτης ανέφερε ότι “οι άτυχοι επιβάτες προσβλήθηκαν είτε από μολυσμένο οξυγόνο, είτε από κάποιο διοξείδιο, που, μέσω του συστήματος ψύξης – θέρμανσης, διοχετεύθηκε στην καμπίνα των επιβατών και αυτή ήταν και η αιτία να χάσουν τις αισθήσεις τους ή ακόμα και να βρεθούν σε κώμα”. “Ωστόσο αυτό” όπως τόνισε “θα διαπιστωθεί μετά από 10 έως 12 μέρες όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024