Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαπουτσής: Τουριστικό κέντρο η Βαρβάκειος Αγορά

Παπουτσής: Τουριστικό κέντρο η Βαρβάκειος Αγορά

Στόχος του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Χρήστου Παπουτσή είναι να μετατρέψει την Βαρβάκειο αγορά σε τουριστικό κέντρο, όπως δήλωσε κατά την επίσκεψη του στην περιοχή. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι πρέπει να γίνουν […]

Στόχος του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Χρήστου Παπουτσή είναι να μετατρέψει την Βαρβάκειο αγορά σε τουριστικό κέντρο<...>, όπως δήλωσε κατά την επίσκεψη του στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι πρέπει να γίνουν γρήγορα έργα αναμόρφωσης της αγοράς, ούτως ώστε να είναι όχι μόνο το στολίδι της πόλης, όχι μόνο δηλαδή ένα εμπορικό κέντρο, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ένα τουριστικό κέντρο, όπου οι τουρίστες, όπως σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, να επισκέπτονται την αγορά, και εμείς, να νιώθουμε περήφανοι, ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο κ. Παπουτσής τόνισε επίσης, σε δηλώσεις του ότι διαπίστωσε πως η αγορά βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη από την παρούσα Δημοτική Αρχή και διαβεβαίωσε ότι βασική προτεραιότητα του συνδυασμού του οποίου ηγείται είναι να δοθεί μια νέα πνοή και μια νέα εικόνα στην αγορά και αυτό όχι μόνο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024