Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚοινό ασφαλιστικό πρόγραμμα στον αεροπορικό κλάδο

Κοινό ασφαλιστικό πρόγραμμα στον αεροπορικό κλάδο

Ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού (WTO), Francesco Frangialli, ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών του να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία για ένα κοινό ασφαλιστικό πρόγραμμα για όλες τις αεροπορικές […]

Ο γενικός γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού (WTO<.>), Francesco Frangialli, ζήτησε από τις κυβερνήσεις των κρατών<...>-μελών του να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία για ένα κοινό ασφαλιστικό πρόγραμμα για όλες τις αεροπορικές εταιρίες.

Με επιστολή του προς τους υπουργούς τουρισμού ο κ. Francesco Frangialli ζήτησε την υποστήριξη της πρότασης του International Civil Aviation Organization, ICAO, η οποία αναφέρει ότι μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου οι ασφαλιστικές εταιρίες απείλησαν ότι θα ακυρώσουν την αντιτρομοκρατική ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η σταθερότητα της λειτουργίας των αεροπορικών εταιριών. Αυτή η κατάσταση επηρεάζει όλες τις εταιρίες μικρές και μεγάλες και όλες τις χώρες, αλλά ιδίως τις αναπτυσσόμενες και εκείνες όπου ο τουρισμός στηρίζεται στην αερομεταφορά. Ο WTO πιστεύει ότι η πρωτοβουλία του ICAO, που βρίσκει και την πλήρη υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα μέσω της International Air Transport Association, IATA, αποδεικνύει την σπουδαιότητα του τουριστικού κλάδου και την ανάγκη για λογικές τιμές στις εναέριες υπηρεσίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024