Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαράδοση νέου λιμανιού στο Αγκίστρι

Παράδοση νέου λιμανιού στο Αγκίστρι

Την παράδοση του νέου λιμανιού στο Μεγαλοχώρι γιόρτασαν την περασμένη Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2006, κάτοικοι και φορείς του Αγκιστρίου, στη μεγάλη γιορτή που ετοίμασε για την αποπεράτωση του έργου η Υπερνομαρχία Αθήνα-Πειραιά

Την παράδοση του νέου λιμανιού στο Μεγαλοχώρι γιόρτασαν την περασμένη Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2006, κάτοικοι και φορείς του Αγκιστρίου, στη μεγάλη<...>γιορτή που ετοίμασε για την αποπεράτωση του έργου η Υπερνομαρχία Αθήνα-Πειραιά.

Το συνολικό κόστος του έργου, που υλοποιήθηκε μέσω του Γ` κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και πόρων της Νομαρχίας Πειραιά, άγγιξε τα 3.261.292 ευρώ, ενώ για τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού η αξία του έργου είναι τεράστια, καθώς θα συμβάλλει σημαντικά στην αποσυμφόρηση του κεντρικού λιμανιού, κάνοντας την έλευση τουριστών ευκολότερη.

“Η αποπεράτωση του νέου λιμανιού στο Αγκίστρι αποτελεί έναν ακόμη σημαντικό σταθμό της δυναμικής αναπτυξιακής πορείας μας που από το 2003 ακολουθούμε για τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Κτίζουμε το μέλλον των νησιών μας με έργα πνοής, προσφέροντας ουσιαστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των νησιωτών μας και στην οικονομική αναγέννηση της νησιωτικής περιοχής μας”Ι>, δήλωσε σχετικά η Υπερνομάρχης Αθήνα-Πειραιά, κ. Φώφη Γεννηματά, ενώ από την πλευρά του ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας τόνισε ότι “`Αλλο ένα μεγάλο στοίχημα για την πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας κερδίθηκε και αισθανόμαστε υπερήφανοι που ο αγώνας μας έχει αποτελέσματα. Αποτελέσματα που τα ζουν και τα απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας, από τη Σαλαμίνα ως τα Κύθηρα, από το Αγκίστρι ως τα Αντικύθηρα. Καλούμε τους πολίτες να επισκεφτούν το όμορφο Αγκίστρι, που βρίσκεται μια ανάσα από τον Πειραιά και να γνωρίσουν τη νέα, σύγχρονη τουριστική εικόνα του, το νέο του λιμάνι”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024