Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαρόν στην απονομή του Μαραθώνιου Αθηνών ο Σπηλιωτόπουλος
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Παρόν στην απονομή του Μαραθώνιου Αθηνών ο Σπηλιωτόπουλος

“`Αρτια διοργάνωση” που εξέπεμψε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος είναι εδώ, στην Αθήνα και κάθε φορά θα έχουμε και διαρκώς περισσότερους συμμετέχοντες έτσι ώστε τελικά, […]

“`Αρτια διοργάνωση” που εξέπεμψε σε όλο τον κόσμο το μήνυμα ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος είναι εδώ, στην Αθήνα και κάθε φορά θα έχουμε και διαρκώς περισσότερους συμμετέχοντες έτσι ώστε τελικά, μετά από κάποιο διάστημα, να λέμε<...>ότι αναβιώσαμε τον σημαντικότερο και πιο ιστορικό θεσμό: τον Κλασικό Μαραθώνιο χαρακτήρισε τον 25ο κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, σε δηλώσεις του κατά την τελετή απονομής.

“Ο Μαραθώνιος” πρόσθεσε “δίνει το μήνυμα της ειρήνης και της αδελφοσύνης σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά, είναι εξαιρετικά σημαντικές στιγμές τόσο για τους Έλληνες αθλητές, αλλά και για όσους κατάφεραν να έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στο χρόνο».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024