Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠαρουσία της Έλενας Κουντουρά στη διεθνή τουριστική έκθεση MITT της Μόσχας
Εκθέσεις

Παρουσία της Έλενας Κουντουρά στη διεθνή τουριστική έκθεση MITT της Μόσχας

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε σημαντικά ρωσικά ΜΜΕ.

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά αναχωρεί σήμερα Τρίτη 17 Μαρτίου για τη Μόσχα, στο πλαίσιο της συμμέτοχης της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΜΙΤΤ 2015.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη ρωσική πρωτεύουσα η κα ουντουρά θα συναντηθεί με την υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας κα Manilova Alla Yurievna και με τον επικεφαλή του Ομοσπονδιακού Οργανισμού Τουρισμού (ROSTOURISM) κ. O. Safonov.

Επίσης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού θα συναντηθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ρωσικής τουριστικής αγοράς και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε σημαντικά ρωσικά ΜΜΕ. Αντικείμενο των συναντήσεων είναι η ενδυνάμωση της τουριστικής συνεργασίας των δύο χωρών, η περαιτέρω προβολή του ελληνικού τουρισμού στη ρωσική αγορά, η ανάπτυξη ειδικών προγραμμάτων για τον θεματικό τουρισμό καθώς επίσης και η προσέλκυση επενδύσεων στον τουριστικό τομέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024