Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Α. Σπηλιωτόπουλου – Γ. Προβόπουλου για τον τουρισμό
Μεγαλύτερη ρευστότητα προς τις τουριστικές επιχειρήσεις ζήτησε ο υπουργός

Συνάντηση Α. Σπηλιωτόπουλου – Γ. Προβόπουλου για τον τουρισμό

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, συναντήθηκε χθες στην Τράπεζα της Ελλάδος με το διοικητή της ΤτΕ κ. Γεώργιο Προβόπουλο. Μετά τη συνάντηση ο κ. Σπηλιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, συναντήθηκε χθες στην Τράπεζα της Ελλάδος με το διοικητή της ΤτΕ<...> κ. Γεώργιο Προβόπουλο. Μετά τη συνάντηση ο κ. Σπηλιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Ήταν μια γόνιμη, θα έλεγα πολύ ουσιαστική συνάντηση εργασίας που είχε να κάνει με το να διατρέξουμε όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τόσο σε επίπεδο ευρωπαϊκής όσο και σε επίπεδο ελληνικής οικονομίας και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δούμε που βρίσκεται ο ευρωπαϊκός τουρισμός και ειδικότερα ο ελληνικός τουρισμός. Αλλά και ποιες είναι οι διαδικασίες εκείνες που μπορούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο, να θωρακίσουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, άρα και τη βιωσιμότητα του. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στο πλαίσιο που υπάρχει και που παρέχεται από την ελληνική οικονομία γιατί, πάνω απΆ όλα, προέχει να έχουμε μία δυνατή οικονομία. Και βέβαια από τη δική μας πλευρά εζητήθη να υπάρχει, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερη ρευστότητα προς τις τουριστικές επιχειρήσεις, για να μπορέσουν να κρατηθούν στα πόδια τους. Βεβαίως, δώσαμε κι εμείς με το δικό μας συγκεκριμένο τρόπο το παράδειγμα ενός ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο βοηθά κατά πολύ την παραγωγή εθνικού εισοδήματος, άρα είναι ένας ζωτικός, νευραλγικός τομέας της ελληνικής οικονομίας και γιΆαυτό αξίζει πραγματικά να ενισχυθεί από το τραπεζικό σύστημα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023