Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Κεφαλογιάννη με την Επίτροπο Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με την Επίτροπο Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Συνάντηση με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για θέματα Ανταγωνισμού, κυρία Neelie Kroes πραγματοποίησε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, την περασμένηΠέμπτη στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. […]

Συνάντηση με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδια για θέματα Ανταγωνισμού, κυρία Neelie Kroes πραγματοποίησε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, την περασμένη<...>Πέμπτη στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία διεξήχθη σε άριστο κλίμα, βρέθηκαν τα θέματα της ναυτιλιακής και λιμενικής πολιτικής, στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και το θέμα της διακρατικής συνεργασίας στον τομέα των λιμένων. Ειδικότερα συζητήθηκαν νομικά θέματα στο πλαίσιο εναρμονισμού με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των συμφωνιών μεταξύ των Αρχών των Ελληνικών λιμένων και μελλοντικών επενδυτών για την ολοκλήρωση των έργων ανάπτυξης των λιμένων μας, οι οποίοι αποτελούν την κύρια θαλάσσια πύλη από την Ασία στην Ευρώπη.

«Η ελληνική Κυβέρνηση, αποσκοπώντας στον εκσυγχρονισμό των Οργανισμών Λιμένων, στην εφαρμογή ανταγωνισμού για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στα ελληνικά λιμάνια και στην ανάπτυξη αποτελεσματικών θαλασσίων οδών μεταφορών σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, συμμετέχει σε συζητήσεις με φορείς εκμετάλλευσης διεθνούς κλάσης, οι οποίοι ενδιαφέρονται για επενδύσεις σε νέους τερματικούς σταθμούς στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024