Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεχίζεται η τουριστική προβολή της Νομαρχίας Πειραιά για το 2005

Συνεχίζεται η τουριστική προβολή της Νομαρχίας Πειραιά για το 2005

Η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία, την ίδια στρατηγική, την ίδια πολιτική, και με κεντρικό στόχο την τουριστική προβολή της περιοχής, σε διεθνές επίπεδο. Το πρώτο βήμα, έγινε […]

Η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία, την ίδια στρατηγική, την ίδια πολιτική, και με κεντρικό στόχο την τουριστική<...> προβολή της περιοχής, σε διεθνές επίπεδο.

Το πρώτο βήμα, έγινε το 2004. Η Νομαρχία Πειραιά, επέστρεψε στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, με μια επιτυχημένη παρουσία στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση, την ΙΤΒ, του Βερολίνου.

Η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζει και το 2005, όπως δηλώνει ανακοίνωση τη, συμμετέχοντας σε τέσσερις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, προσδοκώντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για όλη την περιοχή, τους νησιωτικούς, αλλά και τους ηπειρωτικούς δήμους μας.

Πρώτος σταθμός είναι η Ιταλία και το Μιλάνο, στην έκθεση BIT– Borsa Internazionale del Turismo.

Με αφορμή την παρουσία της Νομαρχίας Πειραιά, σε αυτή τη μεγάλη έκθεση, ο Νομάρχης, Γιάννης Μίχας, τόνισε ότι “δεν εφησυχάζουμε. Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και διάθεση για δουλειά. Η συμμετοχή μας στη ΒΙΤ, είναι η αρχή για τη φετινή χρονιά, καθώς θα ακολουθήσουν οι εκθέσεις στη Ρωσία, το Βερολίνο, την Κύπρο, αλλά και στο Τουριστικό Πανόραμα 2005” και προσέθεσε ότι “προβάλουμε τα πλεονεκτήματα και τις αρετές της περιοχής μας, που είναι το φυσικό κάλος και η πολιτιστική κληρονομιά. Ταυτόχρονα με ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό πρόγραμμα επιχειρούμε να δώσουμε ώθηση στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή μας. Στόχος είναι να βρεθεί και πάλι η περιοχή στο προσκήνιο και ο τουρισμός να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για τη Νομαρχία Πειραιά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024