Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤουριστική προβολή της Μακεδονίας στο “Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού”

Τουριστική προβολή της Μακεδονίας στο “Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού”

Στο περίπτερο περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πεδίο του Aρεως της Αθήνας, στο “Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού” επιχειρείται μια τουριστική και πολιτιστική περιήγηση στην παράδοση της Κεντρικής Μακεδονίας, με χαρακτηριστικές εικόνες και […]

Στο περίπτερο περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πεδίο του Aρεως της Αθήνας, στο “Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού” επιχειρείται<...> μια τουριστική και πολιτιστική περιήγηση στην παράδοση της Κεντρικής Μακεδονίας, με χαρακτηριστικές εικόνες και προϊόντα της περιοχής, που ως στόχο έχουν να προσελκύσουν τον επισκέπτη σε ένα τόπο που αξίζει να δει. Το περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκαν ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Τσιότρας και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης,

Παρά το γεγονός ότι επισκέφθηκαν το πάρκο και τίμησαν τις εκδηλώσεις των περιφερειών υψηλά ιστάμενα στελέχη, η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι και η `επάνδρωση` των περιπτέρων δεν ήταν η κατάλληλη με αποτέλεσμα στα περισσότερα περίπτερα ο κύριος στόχος να είναι το απλό μοίρασμα των γνωστών φυλλαδίων των περιοχών και όχι η σωστή πληροφόρηση του επισκέπτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Τσιότρας επισήμανε πως “με αφορμή τη διοργάνωση του παγκόσμιου γεγονότος των Ολυμπιακών, το Πάρκο Ελληνικού Πολιτισμού προσφέρει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προβάλουμε το φυσικό πλούτο της Κεντρικής Μακεδονίας, τον πολιτισμό και την παράδοσή μας σε ένα πολυπληθές κοινό, που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί του. Είναι κι αυτή μια προσπάθεια, που εντάσσεται σε ένα σύνολο ενεργειών της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τις επτά νομαρχίες της Κεντρικής Μακεδονίας, για την ενίσχυση του τουρισμού στην περιοχή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024