Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑβραμόπουλος: “Αναμένω `μπουμ` στον τουρισμό”

Αβραμόπουλος: “Αναμένω `μπουμ` στον τουρισμό”

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων παραχώρησε συνέντευξη στον απεσταλμένο της εφημερίδας “Στάνταρτ” της Σόφιας κ. Τσβετάν Ίλκοβ, που δημοσιεύτηκε με τίτλο “Υπουργός Αβραμόπουλος: Αναμένω “μπουμ” στον τουρισμό”

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων<...> παραχώρησε συνέντευξη στον απεσταλμένο της εφημερίδας “Στάνταρτ” της Σόφιας κ. Τσβετάν Ίλκοβ, που δημοσιεύτηκε με τίτλο “Υπουργός Αβραμόπουλος: Αναμένω “μπουμ” στον τουρισμό”.

Ο κ. Αβραμόπουλος, δηλώνει για την Ολυμπιάδα της Αθήνας, ότι “είμαι υπερήφανος για το ότι διοργανώσαμε άψογα τα πάντα και αντιμετωπίσαμε με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που είχαμε”. Ακόμα, στη συνέχεια προσθέτει ότι “προσφέραμε στους επισκέπτες μας τα πάντα που χρειάζονταν. Κανείς δεν μπορεί να επικρίνει την διοργάνωση.

Τέλος, αναφορικά με την τουριστική κίνηση, ο κ. Αβραμόπουλος εκφράζει την μεγάλη του αισιοδοξία για άνοδο της τουριστικής κίνησης από την επόμενη περίοδο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι “ο τουρισμός εμφανίζει μια πτωτική τάση σ` όλη την περιοχή της Μεσογείου. Του χρόνου αναμένω ότι θα υπάρξει τουριστικό “μπουμ” στην Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024