Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Τουριστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Συμφωνία τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας υπεγράφη από τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Γιάννη Στεφανίδη και τον πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα κ. Ρόμπο. Κατά την διάρκεια της υπογραφής […]

Συμφωνία τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας υπεγράφη<...> από τον πρόεδρο του ΕΟΤ<.> κ. Γιάννη Στεφανίδη και τον πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα κ. Ρόμπο. Κατά την διάρκεια της υπογραφής της συμφωνίας ήταν παρών και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Ιδιωτικοποιήσεων της γειτονικής χώρας κ. Πρέτσι.
Στη συμφωνία προβλέπεται η ανταλλαγή πληροφοριών, στατιστικών δεδομένων και προώθηση προγραμμάτων διαφήμισης, η επίσκεψη ελλήνων και αλβανών τουριστικών δημοσιογράφων, η ενθάρρυνση και υποβοήθηση για συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις και άλλα τουριστικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στις δύο χώρες, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη υποδομών και επενδυτικών προγραμμάτων στον τουριστικό τομέα και η προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους εργαζομένους στον τουριστικό κλάδο.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας, οι κ. Στεφανίδης και Ρόμπο εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι, η συμφωνία θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη των Ελληνο-Αλβανικών οικονομικών σχέσεων καθώς και στην περαιτέρω βελτίωση του κλίματος καλής γειτονίας και αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των δύο λαών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024