Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Budget rent a car συνεργάζεται σε διεθνές επίπεδο με τον κόμβο priceline.com

Η Budget rent a car συνεργάζεται σε διεθνές επίπεδο με τον κόμβο priceline.com

Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Budget rent a car ανακοίνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου την υπογραφή της συμφωνίας για συνεργασία με τον κόμβο priceline.com με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα […]

Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Budget rent a car ανακοίνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου την υπογραφή της συμφωνίας για συνεργασία με τον κόμβο priceline.com με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων με το σύστημα name-your-price car rental.

Ο κόμβος priceline.com θα παρουσιάζει την Budget και τις δυνατότητες ενοικίασης αυτοκινήτων μέσα στον ειδικό χώρο του μαζί με άλλες εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την πρώτη ηλεκτρονική κίνηση της budget τον περασμένο Ιούνιο, με το πρόγραμμα BidBudget, από το οποίο γίνονται ηλεκτρονικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Με το ίδιο σύστημα θα λειτουργήσει και η συνεργασία με το priceline.com.

Ο κ. Sandy Miller πρόεδρος της Budget Group Inc. ανακοίνωσε ότι η Budget είναι πολύ δυνατή στο ηλεκτρονικό εμπόριο και η συνεργασία με το priceline.com είναι μια στρατηγική κίνηση. Σύμφωνα με την εμπειρία μας από το BidBudget ξέρουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός πελατών, που όλο και μεγαλώνει περισσότερο, ενδιαφέρεται να αποφασίζει ο ίδιος για την τιμή του αυτοκινήτου που ενοικιάζει.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024