Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία
Διαφημιστική προβολή

Τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία

Επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη στη Σόφια, για την τουριστική προβολή της πόλης της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας στη γειτονική χώρα. Ο κ. Μπουτάρης θα συμμετάσχει αύριο σε επιχειρηματική συνάντηση με Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια, σήμερα και αύριο. Ο κ. Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντάται σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κ. Ρόσεν Πλεβνελίεφ, με τη δήμαρχο Σόφιας κα Γιορντάνκα Φαντάκοβα, ενώ ακολούθως θα συμμετάσχει σε επιχειρηματική συνάντηση με Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες (στο ξενοδοχείο Sheraton).

Αύριο, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00, ο κ. Μπουτάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΒΤΑ στην αίθουσα Press Club (Tsarigradsko Chaussee 49) αναφορικά με τα εξής θέματα:

  • Την τουριστική προβολή της πόλης της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας
  • Τα πολιτιστικά γεγονότα που θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης (έκθεση WOMEX, Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, Έτος Κυρίλλου και Μεθοδίου 2013)
  • Τις επίσημες συναντήσεις που πραγματοποίησε στη Σόφια.

Ο κ. Μπουτάρης θα συνοδεύεται από τον αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Σπύρο Πέγκα, τη σύμβουλο του δημάρχου κα Ελένη Σωτηρίου, τον γενικό διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης της Θεσσαλονίκης κ. Νίκο Σαπουντζή και τη γραμματέα του Οργανισμού Τουρισμού της πόλης της Θεσσαλονίκης κα Χριστίνα Καρτάλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024