Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΞεκινάει το φεστιβάλ της Βιέννης

Ξεκινάει το φεστιβάλ της Βιέννης

Το εναρκτήριο κονσέρτο του Φεστιβάλ της Βιέννης θα γίνει στην πλατεία του Δημαρχείου της Βιέννης, στις 7 Μαΐου, και θα είναι αφιερωμένο στην οπερέτα «Νυχτερίδα» των Γιόχαν Στράους πατέρα και […]

Το εναρκτήριο κονσέρτο του Φεστιβάλ της Βιέννης θα γίνει στην πλατεία του Δημαρχείου της Βιέννης<.>, στις 7 Μαΐου, και θα είναι αφιερωμένο στην οπερέτα «Νυχτερίδα» των Γιόχαν Στράους πατέρα και υιού.
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ της Βιέννης θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουνίου και θα περιλαμβάνουν σημαντικά θεατρικά έργα και όπερες.
Μετά τις παρουσιάσεις κλασικών έργων, μια νέα γενιά θεατρικών καλλιτεχνών θα παρουσιάσει μια γκάμα από έργα σύγχρονων συγγραφέων και μουσικοσυνθετών.
Επίσης, συνεχίζεται μέχρι και τις 2 Μαΐου η έκθεση των έργων γνωστών αμερικανών καλλιτεχνών.
Η Αυστριακή γκαλερί στο Belvedere συνεχίζει να φιλοξενεί από τις 17 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουνίου μια έκθεση από 100 πίνακες από τα κύρια μουσεία των ΗΠΑ με έργα που χρονολογούνται μεταξύ της διακήρυξης της ανεξαρτησίας το 1776 και της εισόδου των ΗΠΑ στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
Υπενθυμίζεται ότι με την ειδική κάρτα της Βιέννης παρέχονται εκπτώσεις στους επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024