Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από το αεροδρόμιο `Μακεδονία`

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet από το αεροδρόμιο `Μακεδονία`

Μέσα στα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια του προγράμματος `Ηλεκτρονικά Αεροδρόμια` (e-airports) περιλαμβάνονται και σημεία ασύρματης πρόσβασης στο Internet (τεχνολογίας wireless), που θα […]

Μέσα στα σχέδια για τον εκσυγχρονισμό του αεροδρομίου `Μακεδονία` της Θεσσαλονίκης και στα πλαίσια του προγράμματος<...> `Ηλεκτρονικά Αεροδρόμια` (e-airports) περιλαμβάνονται και σημεία ασύρματης πρόσβασης στο Internet (τεχνολογίας wireless), που θα δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες που έχουν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή να έχουν γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στο Internet.

Παράλληλα, ξεκίνησε η τοποθέτηση ειδικών infokiosk και για τους υπόλοιπους επιβάτες, που δεν φέρουν H/Υ, προκειμένου να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Ιnternet όλο το 24ωρο.

Τα νέα infokiosk στηρίζονται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρουν ταχεία πρόσβαση στο διαδίκτυο και είναι υψηλής αισθητικής και άρτιων κατασκευαστικών προδιαγραφών.

Το πρόγραμμα `Ηλεκτρονικά Αεροδρόμια` θα επεκταθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα στα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Κερκύρας και της Κω, ενώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα εγκατασταθεί στα περιφερειακά αεροδρόμια με μεγάλη τουριστική κίνηση.

Να σημειωθεί ότι τα αεροδρόμια είναι ο πρώτος δημόσιος χώρος που χρησιμοποιείται η νέα τεχνολογία wireless, ώστε να παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους επιβάτες και τους επισκέπτες που παραμένουν στο περιβάλλον του αεροδρομίου.

“Στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η αναβάθμιση των υπηρεσιών, ώστε το `Μακεδονία` να μετατραπεί σε αεροδρόμιο τρίτης γενιάς. Στο πλαίσιο αυτό παράλληλα με τις τεχνικές υποδομές που εκσυγχρονίζουν και αναπτύσσουν το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, προωθούμε ολοκληρωμένα προγράμματα λειτουργικής αναβάθμισης, τα οποία αφορούν την είσοδο υψηλής τεχνολογίας και Ιnternet για χρήση από τους επιβάτες”, δήλωσε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024