Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμια‘Ελευθέριος Βενιζέλος’: Οι υπουργικές συσκέψεις δεν οδήγησαν σε δεσμευτική ημερομηνία έναρξης

‘Ελευθέριος Βενιζέλος’: Οι υπουργικές συσκέψεις δεν οδήγησαν σε δεσμευτική ημερομηνία έναρξης

Οι δύο υπουργικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν εχθές δεν οδήγησαν σε δεσμευτική ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Κώστας Λαλιώτης απέφυγε για άλλη μια […]

Οι δύο υπουργικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν εχθές δεν οδήγησαν σε δεσμευτική ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα<.><...>.

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Κώστας Λαλιώτης απέφυγε για άλλη μια φορά να δεσμευτεί για την ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" αφήνοντας για μία ακόμα φορά μετέωρους τους τουριστικούς επιχειρηματίες οι οποίοι δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις στους πελάτες τους σχετικά με το σε ποιο αεροδρόμιο θα προσγειωθούν, δεν μπορούν να υπολογίσουν τους χρόνους των transfers και βεβαίως δεν ξέρουν πως θα κοστολογήσουν.

Στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΧΩΔΕ με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του ΟΑΣΑ επιβεβαιώθηκε ότι 21 χιλιόμετρα της Αττικής Οδού θα είναι έτοιμα έως το τέλος Φεβρουαρίου και θα δοθούν στη κυκλοφορία την ημέρα που θα λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο. Παράλληλα, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν νέες λεωφορειακές γραμμές από το Σύνταγμα και τον Πειραιά προς τα Σπάτα.

Κατά τη δεύτερη σύσκεψη στο υπουργείο Μεταφορών όπου συμμετείχαν ο κ. Χρήστος Βερελής, ο Κώστας Λαλιώτης καθώς και εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), ο κ. Βερελής δήλωσε ότι η πορεία των έργων είναι ικανοποιητική, και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι εντός ολίγων ημερών θα δοθεί λύση και σε μικρότερα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του νέου αεροδρομίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024