Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚαι πολιτικό αεροδρόμιο στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Και πολιτικό αεροδρόμιο στην 110 Πτέρυγα Μάχης

Την απόφαση να δώσουν το `πράσινο φως` για όλες τις αναγκαίες μετατροπές στην 110 Πτέρυγα Μάχης, ώστε να λειτουργήσει παράλληλα με το στρατιωτικόκαι πολιτικό αεροδρόμιο, έλαβαν χτες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου […]

Την απόφαση να δώσουν το `πράσινο φως` για όλες τις αναγκαίες μετατροπές στην 110 Πτέρυγα Μάχης, ώστε να λειτουργήσει παράλληλα με το στρατιωτικό<...>και πολιτικό αεροδρόμιο, έλαβαν χτες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2005, οι Υπουργοί Εθνικής `Αμυνας, κ. Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης. Όπως τόνισαν, σε πρώτη φάση το πολιτικό αεροδρόμιο της Πτέρυγας θα λειτουργήσει για μεταφορές cargo.

Από την άλλη, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις ανέφερε σχετικά τα ακόλουθα:

“Ένα πάγιο αίτημα των πολιτών στους Νομούς Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Πιερίας, αίτημα που αφορά στην ανάπτυξη ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής βρίσκει (και αυτό) το δρόμο της πραγμάτωσης. Ύστερα από συνεργασία των υπουργών Εθνικής `Αμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και Μεταφορών και Επικοινωνιών Μιχάλη Λιάπη, αποφασίστηκε να προωθηθούν όλες οι αναγκαίες μετατροπές, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, ώστε να λειτουργήσει και πολιτικό αεροδρόμιο, σε πρώτη φάση για μεταφορές Cargo, παράλληλα με το στρατιωτικό. Η απόφαση αυτή, ανταποκρίνεται απόλυτα στην Εθνική Στρατηγική Περιφερειακής Ανάπτυξης και τη δημιουργία των προϋποθέσεων, που απαιτούνται για να υπάρχει ανάπτυξη παντού και ευημερία για όλους. Ανταποκρίνεται δηλαδή, σε βασικούς στόχους της Νέας Διακυβέρνησης και του Υπουργείου Ανάπτυξης. Για την απόφαση αυτή θέλω να συγχαρώ από την καρδιά μου τους δύο συναδέλφους. Είναι άλλωστε μια ακόμη απόδειξη ότι, με τη Νέα Διακυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, έχει αρχίσει μια νέα εποχή ανάπτυξης και προόδου και για τη Θεσσαλία και για ολόκληρη τη Χώρα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024