Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚίνδυνος για την Κύπρο τα αυξημένα τέλη αεροδρομίων

Κίνδυνος για την Κύπρο τα αυξημένα τέλη αεροδρομίων

Στα άκρα φαίνεται να οδεύει η κατάσταση στην Κύπρο, όσον αφορά στα υψηλά τέλη αεροδρομίων, που καλούνται να καταβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες. Έπειτα από επανειλλημένες κατά το παρελθόν διαμαρτυρίες τουριστικώνφορέων […]

Στα άκρα φαίνεται να οδεύει η κατάσταση στην Κύπρο, όσον αφορά στα υψηλά τέλη αεροδρομίων, που καλούνται να καταβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες. Έπειτα από επανειλλημένες κατά το παρελθόν διαμαρτυρίες τουριστικών<...>φορέων και αεροπορικών εταιριών για υπέρογκες χρεώσεις, που μπορούν να αποτελέσουν απειλή και για τον κυπριακό τουρισμό, τώρα οι αεροπορικές εταιρίες – μέλη του IACA προειδοποιούν την Κυβέρνηση, αλλά και τη διαχειρίστρια εταιρία των αεροδρομίων, Hermes, ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, αλλά και θα περικόψουν πτήσεις προς το νησί.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, έχει δοθεί παράταση 7 ημερών στους αρμοδίους για την επίλυση του θέματος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση σενάρια κάνουν λόγο για περικοπές πτήσεων, που θα στρέψουν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών σε άλλους ανταγωνιστές και ειδικότερα σε ανταγωνιστικούς προορισμούς της Κύπρου.

Για γνωστά εκ των προτέρων αεροπορικά τέλη έκανε λόγο από την άλλη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Βασίλης Πάλμας, οδεύοντας την κατάσταση σε αδιέξοδο, εν μέσω μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024