Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟυδέποτε υπέγραψε έγγραφο για το «Πόρτο Καρράς» η Πετραλιά
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ουδέποτε υπέγραψε έγγραφο για το «Πόρτο Καρράς» η Πετραλιά

`Αγνοια για την υπόθεση του ξενοδοχείου «Πόρτο Καρράς» δηλώνει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με αφορμή το χτεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” με τίτλο: “«Γαλάζια» άδεια για 6.000 τ.μ. στο Πόρτο Καρράς”, το οποίο ξεκινούσε ως εξής: “…«Γαλάζια» παράθυρα άνοιξαν τρία υπουργεία για το κτίσιμο του Πόρτο Καρράς…

`Αγνοια για την υπόθεση του ξενοδοχείου «Πόρτο Καρράς» δηλώνει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, με αφορμή το χτεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” με τίτλο: “«Γαλάζια» άδεια για 6.000 τ.μ. στο Πόρτο<...>Καρράς”, το οποίο ξεκινούσε ως εξής: “…«Γαλάζια» παράθυρα άνοιξαν τρία υπουργεία για το κτίσιμο του Πόρτο Καρράς. Με τις ευλογίες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, ΠΕΧΩΔΕ και Τουριστικής Ανάπτυξης και την έγκριση της πολεοδομίας Χαλκιδικής, η εταιρεία Πόρτο Καρράς Α.Ε. του κ. Στέγγου χτίζει ξενοδοχειακή μονάδα με 222 καταλύματα σε έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων, σε περιοχή όπου σήμερα βρίσκονται 87 καταλύματα”.

Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνη Πάλλη- Πετραλιά ουδέποτε υπέγραψε έγγραφο ή έλαβε γνώση εγγράφου σχετικού με το ξενοδοχείο «Πόρτο Καρράς επισημαίνει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Και σημειώνει: “Ύστερα από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές, και μόνον, των αρχιτεκτονικών σχεδίων που της είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο της αποκλειστικής αρμοδιότητας που έχει, βάσει του Π.Δ. 313 του 2001. Έγκριση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί χορήγηση πολεοδομικής ή οικοδομικής άδειας, που είναι αρμοδιότητες των Δήμων και των Νομαρχιών”.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024