Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚλείνει οριστικά το αεροδρόμιο του Ελληνικού

Κλείνει οριστικά το αεροδρόμιο του Ελληνικού

Σε δύο ακριβώς μήνες, στις 20 Μαρτίου θα κλείσει οριστικά το αεροδρόμιο του Ελληνικού, αφού ολοκληρώθηκε η βάση επισκευής και βαριάς συντήρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο νέο αερολιμένα Αθηνών ‘Ελευθέριος […]

Σε δύο ακριβώς μήνες, στις 20 Μαρτίου θα κλείσει οριστικά το αεροδρόμιο του Ελληνικού, αφού ολοκληρώθηκε η βάση<...> επισκευής και βαριάς συντήρησης της Ολυμπιακής Αεροπορίας στο νέο αερολιμένα Αθηνών 'Ελευθέριος Βενιζέλος', ΑΙΑ.

Η χρήση του αεροδρομίου του Ελληνικού εξετάστηκε σε ευρεία σύσκεψη υπηρεσιακών φορέων, αφού τα 5,5 χιλιάδες στρέμματα του διεκδικούνται όχι μόνο από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, ΠEXΩΔE και Μεταφορών, αλλά και από τους δημάρχους της περιοχής. Σύμφωνα με τη Σύμβαση που έχει συνάψει η κυβέρνηση με τον Αερολιμένα των Σπάτων, είναι υποχρεωτική η μη εμπορική χρήση του αεροδρομίου του Ελληνικού με την έναρξη λειτουργίας του αεροδρομίου των Σπάτων.

Τέλος, σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργού ΠEXΩΔE, το Ελληνικό κατά ένα μέρος θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ ο υπόλοιπος χώρος θα μετατραπεί σε μητροπολιτικό πάρκο με ήπια οικιστική ανάπτυξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024