Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝα θωρακιστούν τα αεροδρόμια της χώρας για την αντιμετώπιση των άσχημων καιρικών συνθηκών

Να θωρακιστούν τα αεροδρόμια της χώρας για την αντιμετώπιση των άσχημων καιρικών συνθηκών

Ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Παναγιώτης Μανούσος, στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των αερολιμεναρχών και υπηρεσιακών παραγόντων, έδωσε εντολή να γίνει άμεσα ο […]

Ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Παναγιώτης Μανούσος, στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή<...> όλων των αερολιμεναρχών και υπηρεσιακών παραγόντων, έδωσε εντολή να γίνει άμεσα ο εφοδιασμός όλων των ευαίσθητων αερολιμένων της χώρας με τα απαραίτητα μέσα, καθώς και να μισθωθούν από την 1η Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Μαρτίου εκχιονιστικά μηχανήματα και να είναι έτοιμα για δράση, όταν χρειαστεί, με σκοπό να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα εξαιτίας των πιθανών χιονοπτώσεων.

Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της σύσκεψης είχε γίνει πλήρης καταγραφή των ελλείψεων σε τεχνική υποδομή των ευαίσθητων αερολιμένων της χώρας, όπως αυτών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Καστοριάς και Κοζάνης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι άρχισαν ήδη εκτεταμένοι έλεγχοι στα 32 ελικοδρόμια, που λειτουργούν με άδεια της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, για τη διασφάλιση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας, ώστε να είναι σε θέση να συμβάλουν αποτελεσματικά στο κοινωνικό έργο, που επιτελούν στον τομέα της αεροδιακομιδής ασθενών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024