Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕΟΤ εναντίον ΑΔΕΛ για άκαιρες διαφημιστικές καταχωρήσεις

ΕΟΤ εναντίον ΑΔΕΛ για άκαιρες διαφημιστικές καταχωρήσεις

Εναντίον της διαφημιστικής εταιρείας ΑΔΕΛ Α.Ε, στρέφεται ο ΕΟΤ, για διαφημιστικές καταχωρήσεις, που έγιναν από την εταιρεία, σε ξένα περιοδικά και εφημερίδες χωρίς έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να δυσφημισθεί η Ελλάδα…

Εναντίον της διαφημιστικής εταιρείας ΑΔΕΛ Α.Ε, στρέφεται ο ΕΟΤ, για διαφημιστικές καταχωρήσεις, που έγιναν από την εταιρεία, σε ξένα περιοδικά<...> και εφημερίδες χωρίς έγκριση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να δυσφημισθεί η Ελλάδα.

Έτσι, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ανέθεσε τη διερεύνηση του θέματος στον υφυπουργό κ. Α. Λιάσκο. Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε, με εντολή του κ. Λιάσκου, για τον καταλογισμό ευθυνών στους υπεύθυνους για τις άκαιρες διαφημιστικές καταχωρήσεις, σε ξένα περιοδικά και εφημερίδες, με τις οποίες καλείτο το αναγνωστικό κοινό να επισκεφθεί την Αθήνα και την Αττική επ΄ ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ αυτοί είχαν ήδη λήξει, προέκυψε ότι “η εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στις συμβατικές υποχρεώσεις της”.

Συγκεκριμένα, δεν υπέβαλε στην αρμόδια Διεύθυνση του ΕΟΤ, τα κείμενα και τις μακέτες των καταχωρήσεων, που εστάλησαν προς δημοσίευση, για τον απαραίτητο έλεγχο, όπως ορίζεται από τη σύμβαση, με αποτέλεσμα να προκληθεί δυσφήμιση του ελληνικού τουρισμού.

Η διοίκηση του ΕΟΤ, εφαρμόζοντας το Νόμο και τη σύμβαση, θα προχωρήσει στην επιβολή σε βάρος της εταιρίας των προβλεπόμενων κυρώσεων, επιφυλασσόμενη και για την αποκατάσταση κάθε είδους ζημιάς του Δημοσίου από αντισυμβατικές πράξεις και παραλείψεις εκ μέρους της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024