Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέος Διευθυντής Λειτουργιών για τη Swissport Hellas στο ΔΑΑ

Νέος Διευθυντής Λειτουργιών για τη Swissport Hellas στο ΔΑΑ

Καθήκοντα Διευθυντή Λειτουργιών για την εταιρία Swissport Hellas έχει αναλάβει από τον Αύγουστο 2007 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο κ. Στέλιος Αυγουστής. Ο κ. Αυγουστής διαθέτει εικοσαετήεμπειρία στον […]

Καθήκοντα Διευθυντή Λειτουργιών για την εταιρία Swissport Hellas έχει αναλάβει από τον Αύγουστο 2007 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο κ. Στέλιος Αυγουστής. Ο κ. Αυγουστής διαθέτει εικοσαετή<...>εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και τον κλάδο των αερομεταφορών, σε εταιρίες όπως η Goldair, όπου εργάστηκε από το 1988 ως το 1996 σε διάφορες θέσεις ευθύνης στον τομέα αντιπροσώπευσης αεροπορικών εταιριών, καθώς και η Goldair Handling, στην οποία εργάστηκε από το 1998 έως το 2007 στις θέσεις του αναπληρωτή Διευθυντή και στη συνέχεια του Διευθυντή Σταθμού στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

«Η Swissport, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης αεροπορικών εταιρειών στο κόσμο, αποτελεί και την ηγέτιδα δύναμη στο κλάδο της εγχώριας επίγειας εξυπηρέτησης τόσο σε τεχνικό και επιχειρησιακό επίπεδο, αλλά κυρίως απασχολεί το καλύτερο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό στην Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Γεώργιος Φασκιώτης, διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Οικονομικών Υπηρεσιών της Swissport Hellas.

«Η επιλογή του κ. Στέλιου Αυγουστή για τη θέση του Διευθυντή Λειτουργιών στο Ελευθέριος Βενιζέλος αποδεικνύει την εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της Swissport, τη συνεχή στελέχωση αλλά και αφοσίωση της εταιρίας σε μία πολιτική η οποία έχει ως κύριο άξονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των αεροπορικών εταιριών-πελατών μας και των επιβατών τους», συμπλήρωσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024