Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟ George Farah (Philip Morris) Προμηθευτής της Χρονιάς για τα Hellenic Duty Free Shops
Νέος θεσμός για τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

Ο George Farah (Philip Morris) Προμηθευτής της Χρονιάς για τα Hellenic Duty Free Shops

Τα Hellenic Duty Free Shops θεσμοθετούν από φέτος τη βράβευση του «Προμηθευτή της Χρονιάς». Η αναγνώριση της συμβολής των προμηθευτών και η ενδυνάμωση των σχέσεων μαζί τους, θα συμβάλει στην […]

Τα Hellenic Duty Free Shops θεσμοθετούν από φέτος τη βράβευση του «Προμηθευτή της Χρονιάς». Η αναγνώριση της συμβολής των προμηθευτών και η ενδυνάμωση των<...> σχέσεων μαζί τους, θα συμβάλει στην προσπάθεια των Hellenic Duty Free Shops να διατηρήσουν τα ιδιαιτέρως θετικά αποτελέσματα, αλλά και να βελτιώνουν συνεχώς την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους πελάτες τους. Η βράβευση του κ. George Farah, διευθύνοντος συμβούλου του Travel Retail της Philip Morris επισφραγίζει μια μακρόχρονη και εξαιρετικά καρποφόρα συνεργασία.

Τα Hellenic Duty Free Shops ευελπιστούν η βράβευση αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για την καθιέρωση ενός θεσμού που θα κρατήσει χρόνια. Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, επισήμανε ότι ο νέος αυτός θεσμός του “Προμηθευτής της Χρονιάς” θα αποδώσει το επιθυμητό κίνητρο, θα εμπλουτίσει τον συναγωνισμό μεταξύ των προμηθευτών, θα ευνοήσει καινοτόμες εμπορικές πρακτικές, επιτυγχάνοντας το τελικό ζητούμενο της δραστηριότητας της εταιρείας που δεν είναι άλλο από την παροχή προϊόντων με μεγαλύτερη τελική αξία προς όφελος του ταξιδιώτη.

Η εκδήλωση της βράβευσης έλαβε χώρα στο εστιατόριο “Διόνυσος by the Acropolis”, παρουσία πλήθος προμηθευτών και στελεχών της Philip Morris και των Hellenic Duty Free Shops. Ο κ. Βελέντζας τόνισε: “Η συνεργασία μεταξύ δύο εταιρειών αποτελεί case study για μελέτη, αλλά case studies συνεργασίας εταιρειών, όπως αυτή, συναντά κανείς πολύ συχνά στα εγχειρίδια. Αυτό που δεν συναντά κανείς συχνά είναι άνθρωποι με ήθος, αξίες και σπάνια ψυχή, σαν αυτή του κ. Farah. Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που τον έχουμε γνωρίσει και ως συνεργάτη και ως φίλ”. Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: “Μία δύσκολη χρονιά, όπως εξελίχτηκε το 2010, η Philip Morris στάθηκε ουσιαστικά δίπλα μας προσαρμόζοντας την τιμολογιακή της πολιτική, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και υλοποιώντας πληθώρα προωθητικών ενεργειών για την υποστήριξη των πωλήσεων”.

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με την ευχαριστήρια ομιλία του κ. George Farah, ο οποίος έκανε μία ιστορική αναδρομή στη μακροχρόνια συνεργασία της Philip Morris με τα Hellenic Duty Free Shops και την ιδιαίτερη σχέση του με τον κ. Βελέντζα, καθώς και με τη δέσμευσή του για μία αποτελεσματικότερη συνεργασία τα επόμενα χρόνια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024