Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠωλείται μέσω Χρηματιστηρίου το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Πωλείται μέσω Χρηματιστηρίου το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να ενεργήσει δυναμικά και να διαταράξει σοβαρά το οικονομικό κλίμα, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μέχρι το τέλος του έτους θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο υπουργός δεν προσδιόρισε…

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να ενεργήσει δυναμικά και να διαταράξει σοβαρά το οικονομικό κλίμα, ο υπουργός<...> Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μέχρι το τέλος του έτους θα εισαχθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο υπουργός δεν προσδιόρισε το ακριβές ποσό της μετοχοποίησης.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας της οικονομίας, σύμφωνα με τον υπουργό. Τέλος, αναμένεται ότι την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν και άλλα αεροδρόμια της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024