Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑκριβός Τσολάκης: Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα

Ακριβός Τσολάκης: Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα

“Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα” ανέφερε χαρακτηριστικά σε προχτεσινές δηλώσεις τουο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Ακριβός Τσολάκης, σχετικά με […]

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα” ανέφερε χαρακτηριστικά σε προχτεσινές δηλώσεις του<...>ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Ακριβός Τσολάκης, σχετικά με την πορεία των ερευνών και τη λήψη συμπληρωματικών καταθέσεων για τη τραγωδία με το κυπριακό αεροσκάφος στο Γραμματικό.

Ο κ. Τσολάκης διευκρίνισε για ακόμη μια φορά ότι οι καταθέσεις, που άρχισαν από χτες να λαμβάνονται είναι `συμπληρωματικές`, προσθέτοντας πως ενώπιον της Επιτροπής αναμένεται να καταθέσουν περίπου 20 άτομα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες συναντήθηκε η Ελληνική με την Κυπριακή Επιτροπή Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, με στόχο, όπως τόνισε ο κ. Τσολάκης, να συντονιστούν και να προγραμματίσουν τις εργασίες των επόμενων ημερών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024